Prikker Dilara uit Zevenaar zette in november in Wijchen de eerste boosterprik van de regio Nijmegen bij Harrie Timmers (93) uit Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Prikker Dilara uit Zevenaar zette in november in Wijchen de eerste boosterprik van de regio Nijmegen bij Harrie Timmers (93) uit Cuijk. © Paul Rapp

Boosterprikken schiet voor geen meter op: pas na week nieuwe leeftijdsgroepen opgeroepen

NIJMEGEN - Het boosterprikken lijkt voor geen meter op te schieten. Pas een week nadat de 82-jarigen werden opgeroepen voor het maken van een afspraak, zijn deze woensdag ook de 81-jarigen opgeroepen.

22 reacties

 • Leo Vis

  2 maanden geleden
  De zwakste schakel in de corona-maatregelen is de mens. Ik zie genoeg mensen die zich niets van de 1,5m afstand aantrekken, die geen (verplicht) mondkapje dragen in de supermarkt, die vrolijk op vakantie gaan, etc.. Dus geef niet de overheid de schuld, maar spreek degenen die zich nergens wat ( of in beperkte mate) van de regels aantrekken op hun gedrag aan.
 • Marianne Heuvel

  2 maanden geleden
  @petra dame. Maartenskliniek wel gekregen! Dus bij sommige wel
 • Anton van Driel

  2 maanden geleden
  Apart. Gister zijn in ieder geval in limburg, op een grote niet nader te noemen gehandicaptenzorg instelling, volop bewoners geprikt van praktisch alle leeftijden, tegelijk met de griepprik. En dat was niet alleen gisteren, deze week begonnen en alle woonlocaties langs.
 • Harry Nak

  2 maanden geleden
  En hoeveel van de overledenen, die voornamelijk oud tot zeer oud zijn en waren, met onderliggend lijden, waren er inmiddels ook overleden zonder Corona. Niemand zal het ooit weten! Ondertussen wordt er paniekvoetbal gespeeld waarbij de ene maatregel over de andere heen buitelt. In mijn optiek te absurd voor woorden.
 • Harry Nak

  2 maanden geleden
  Elke maand, al twee jaar lang, veranderen alle ( wetenschappelijke) inzichten. Ondertussen adviseren zij van WC-eend om steed vaker een spuitje te nemen. Honderden miljarden verdienen zij eraan. Zou dat een rol kunnen spelen bij een wereldwijd gehypte ziekte... Zoiets als cholesterolverlagers maar dan op een nog veel grotere schaal... Always follow the money.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.