Boswachter Tim Hogenbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Boswachter Tim Hogenbosch © Paul Rapp

Boswachter Tim vindt het fijn om helemaal kapot te gaan bij het indoorroeien: ‘Sporten is mijn uitlaatklep’

Nu even nietWat doen bekende Gelderlanders in het weekend? Elke week bespreekt iemand hier zijn of haar programma. Deze week de Nijmeegse boswachter en presentator Tim Hogenbosch.

4 reacties

 • AstrA1993

  2 maanden geleden
  Ik ken een boswachter die gewoon echt moet werken voor z,n geld..... maar blijkbaar is het ook mogelijk dat je als boswachter de sportieve artiest uit kan hangen in de tijd van de baas.....en alleen  je hobby,s  mag beoefenen...eigenlijk moet hij geld mee brengen..!  i.p.v  dat hij er ook nog voor word betaald...!  is dit niet (gemeenschap)   geld over de balk gooien...?
 • J.D. Gorter

  2 maanden geleden
  Dank voor deze positieve bijdrage
 • Henk Onstenk

  2 maanden geleden
  Jou niet, mij wel
 • Debuitenwereld

  2 maanden geleden
  Het interesseert me werkelijk geen ene bal, leuk voor je, maar ga in godsnaam de natuur redden en laat de auto eens wat vaker staan.
 1. Nijmeegse moeder mag haar zoons in de bijstand niet helpen met wat zakgeld: ‘Ik heb de moed niet meer om de strijd aan te gaan’
  PREMIUM
  41

  Nijmeegse moeder mag haar zoons in de bijstand niet helpen met wat zakgeld: ‘Ik heb de moed niet meer om de strijd aan te gaan’

  Bang voor de overheid. Het Nijmeegse gezin Visser had nooit verwacht dat dat zou gebeuren. Iedere dag vreest moeder Marga (70) dat de overheid ontdekt dat zij haar zoon Herald in de bijstand geld toestopt. Reden: haar andere zoon in de bijstand werd vanwege die bijdrage beschuldigd van fraude. Hij moet 9000 euro terugbetalen aan zijn gemeente, wat al leidde tot een zelfmoordpoging.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Nijmegen e.o.