De wijk De Grote Boel in de Waalsprong is zo goed als af.
Volledig scherm
De wijk De Grote Boel in de Waalsprong is zo goed als af. © Bert Beelen

Bouw duurt langer dan gepland, maar het gaat nu hard met de Waalsprong

NIJMEGEN - Stadsdeel Waalsprong zit in een stroomversnelling. De ene na de andere straat wordt opgeleverd en er komt nog veel meer aan. De wijken zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. In sommige wordt nu gebouwd, andere worden bouwrijp gemaakt en weer andere liggen nog op de tekentafel maar er is wel een ontwikkelaar mee bezig.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    NIJMEGEN - Een half miljoen euro per jaar erbij. De Stadsschouwburg en de Vereeniging krijgen de komende vier jaar jaarlijks 2,7 miljoen subsidie. ,,Dat is een enorme vooruitgang”, zegt directeur Eva Middelhoff. ,,Ik ben hier heel blij mee. In 2019 en 2020 hebben we die 5 ton extra al gekregen, maar nu is het dus een vast bedrag geworden.” Toch zijn er ook zorgen vanwege de slechte staat van de schouwburg en de inkomstenderving vanwege corona.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.