Dansers tijdens een eerdere editie van de Kunstnacht. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Dansers tijdens een eerdere editie van de Kunstnacht. Foto ter illustratie. © Paul Rapp

‘Boze jongens maken elkaar af terwijl het leven ook zo fucking mooi kan zijn’

Column Marcel RözerEr stond een kronkelig voertuig in het Kronenburgerpark. Het bleek een elektrisch aangedreven rups bestaande uit drie openlucht microwagons. Elke ‘wagon’ beschikte over een tafeltje en twee krukken. Schemerlampen zetten alles in een zacht licht.

3 reacties

 • jan willems

  1 week geleden
  @J Le Blanc Geef ze AUB geen kickboksles dan slaan ze nog meer mensen in elkaar.
 • J le Blanc

  2 weken geleden
  Boze jongens? Sorry, maar hebben we het over dezelfde jongens? Die boze jongens die het allemaal zo moeilijk hebben en allemaal hun leveren willen beteren en eigenlijk hele lieve jongens zijn? Maar die de hele dag op de Bloemerstraat rondhangen en mijn vrouw en dochter voor de meest smerige dingen uitmaken, uitschelden en zelfs dreigen? Waardoor mijn vrouw en dochter zelfs op klaarlichte dag niet meer door de Bloemerstr durven fietsen? Ahh, die jongens! Ach, weet je, geef ze gratis kickboksles..
 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Tja, we leven nu eenmaal in een cultuur waar mannelijkheid slecht is, waar het alleen maar vrouwen, vrouwen, vrouwen is wat de klok slaat, waar alleenstaande moeders schering en inslag zijn en waar het jonge mannen aan rolmodellen ontbreekt. Met dank aan mensen als deze columnist. Als jonge mannen geen goede rolmodellen hebben gaan ze die zoeken. En dan moet je niet vreemd opkijken als ze rare dingen opduiken en gaan doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen