Paul Schipperheijn stopt na 41 jaar met zijn boekhandel Augustinus in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Schipperheijn stopt na 41 jaar met zijn boekhandel Augustinus in Nijmegen. © Bert Beelen


Paul is na 41 jaar klaar met zijn boekhandel in Nijmegen: ‘Mensen eisen steeds meer, het plezier is op’

NIJMEGEN - Geen ‘nieuwe uitdaging’ of iets dat ‘op zijn pad’ kwam. Paul Schipperheijn (63) walgt van dat soort kreten. Nee, simpelweg een gebrek aan plezier zorgt ervoor dat hij stopt met boekhandel Augustinus, aan de Groesbeekseweg in Nijmegen.

19 reacties

 • Jan-Jetze Zijlstra

  2 maanden geleden
  Een boekwinkel waar je altijd met veel aandacht behandeld wordt, waar alle medewerkers over een grote deskundigheid beschikken, waar op een kleine oppervlakte een enorm arsenaal aan goede boeken te vinden is; zo'n boekwinkel gaat verdwijnen... Heel jammer.
 • Krant Alsters

  2 maanden geleden
  Wat verschrikkelijk jammer van zo’n mooie, fijne boekhandel waar ik altijd met plezier kom!
 • Gerard Koudijs

  2 maanden geleden
  Ja Michel Fijen. Probeer dit eens uit te leggen in relatie tot dit artikel en de overwegingen van deze winkelier. Zie vooral de gevolgen van ons klantgedrag. Of is dat aan de overheid te wijten dat we online 24/7 willen winkelen. Dus ja; probeer je verwijt richting overheid hier te onderbouwen.
 • Lillibeth De Clerxcks

  2 maanden geleden
  Die man is niet gezellig en kijkt klanten de zaak uit, ik ben daar ook vaak weggelopen om de boeken dan maar online te bestellen. Dat is bij andere boekenwinkels niet zo, dus ik snap niet hoe hij aan die gezelligste winkel' nominatie komt. Het is een mooie zaak, maar gezellig is het daar zeer zeker niet.
 • m de haan

  2 maanden geleden
  Jammer, het is mijn favoriete boekwinkel!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen