Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Raphael Drent


Speciaal corona-huis voor psychiatrische patiënten

updateNIJMEGEN / ARNHEM  - Er komt een speciaal coronahuis voor besmette psychiatrische patiënten, verslaafden, daklozen en mensen die beschermd wonen. Door deze coronapatiënten in een apart pand op te vangen, hopen zorgorganisaties IrisZorg, ProPersona en de RIBW verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

8 reacties

 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Een lichtpuntje in deze tijd van geneuzel en getreuzel.
 • Mick

  2 jaar geleden
  Dacht je nu echt dat de kerken niks doen. Daarnaast de meeste kloosters zijn omgebouwd of gesloten. Of zo braakliggend dat je er niks meer mee kan.Of had je verwacht dat ze ze deze al die decennia onderhouden hadden terwijl een groot aantal mensen het nut niet van het geloof en de kerk inzag en dit weglachen.
 • Zettense

  2 jaar geleden
  Laat de heer Hendriks maar eens over de brug komen. Hij heeft inmiddels meer panden in bezit dan er daklozen in Nijmegen zijn. 
 • arno o

  2 jaar geleden
  We hebben de grote instroom van asiel - en gelukszoekers gehad en er was veel ruimte nodig. De lege kloosters bleven leeg. Nu is er ruimte nodig voor daklozen en weer hoor ik geen kerkelijke stem zeggen: kom maar hier onze kloosters staan toch leeg. De kerk die naastenliefde preekt zwijgt.
 • Bottelstraat

  2 jaar geleden
  Opvangen in het gemeentehuis! 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.