Vorig jaar werd al gestart met een eerste verbouwing van winkelcentrum Dukenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar werd al gestart met een eerste verbouwing van winkelcentrum Dukenburg. © Gerard Verschooten


Winkelcentrum Dukenburg: hoe gaat het worden?

NIJMEGEN - Komen er nieuwe woontorens bij winkelcentrum Dukenburg? Of juist veel extra laagbouwwoningen? Speelvoorzieningen voor kinderen? Of bijvoorbeeld nieuwe horeca? 

27 reacties

 • Bibi

  2 jaar geleden
  Ja.Ken ondernemers daar.
 • Ctje

  2 jaar geleden
  Sinds de Streekschool (R.O.C.)  uit Zwanenveld verdween is het bergafwaarts gegaan met het winkelcentrum.  Denk ook niet dat de vernieuwde plannen een impuls zullen zijn voor het nieuwe winkelcentrum.   Laat het winkelcentrum maar concurreren met de stad en omringende dorpen.  Er waren ooit plannen voor vertier voor jong en oud achter het Triavium/Klimhal.  Maar toen gingen alle plannen de ijskast in vanwege de ontwikkelingen in Nijmegen Noord.  De bereikbaarheid methet OV is goed. Kansen genoeg, maar de gemeente benut deze niet.  Alle focus ligt over de Waal, helaas.
 • Barry

  2 jaar geleden
  Winkelstad Nijmegen is een groot drama. Ze denken altijd maar het zwakke stadcentrum met haar zeer beperkte aanbod te moeten beschermen.  Dukenburg en het nieuwe centrum waalsprong mogen vooral niet concureren en met het stadscentrum. Ik zou eerder zeggen maak van Dukenburg  een trekpleister tot aan Beuningen en Wijchen en maak van Waalsprong het centrum voor de regio tussen Waal en Rijn ipv een paar supermarkten  (wat uiteindelijk ook zal gebeuren met Dukenburg met deze visieloze beleid)
 • HATERT024

  2 jaar geleden
  Heel dukenburg ziet er niet uit.
 • CCC

  2 jaar geleden
  Het lijkt erop dat de eigenaar met een sterfhuiscontructie bezig is. Veel te hoge huren rekenen aan ondernemers, met als gevolg leegstand en dan straks duur verkopen voor woningen.
 1. ‘We hebben geen idee waar ze zijn’, OM blikt terug op eerste uren na ontsnapping tbs’ers
  PREMIUM
  Zes vragen over
  9

  ‘We hebben geen idee waar ze zijn’, OM blikt terug op eerste uren na ontsnap­ping tbs’ers

  Persofficier Jirko Patist van het Landelijk Parket blikt terug op de eerste uren na de ontsnapping van tbs’ers Luciano Dijkman en Sherwin Windster. Het duo is donderdag tegen het middaguur nog altijd voortvluchtig. De zoektocht is in volle gang. ,,Het is belangrijk om te zeggen dat deze mensen zo snel mogelijk moeten worden aangehouden en terug naar de kliniek gaan. We hebben er zorgen over dat ze nu buiten zijn.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.