Vorig jaar werd al gestart met een eerste verbouwing van winkelcentrum Dukenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar werd al gestart met een eerste verbouwing van winkelcentrum Dukenburg. © Gerard Verschooten


Winkelcentrum Dukenburg: hoe gaat het worden?

NIJMEGEN - Komen er nieuwe woontorens bij winkelcentrum Dukenburg? Of juist veel extra laagbouwwoningen? Speelvoorzieningen voor kinderen? Of bijvoorbeeld nieuwe horeca? 

27 reacties

 • Bibi

  2 maanden geleden
  Ja.Ken ondernemers daar.
 • Ctje

  2 maanden geleden
  Sinds de Streekschool (R.O.C.)  uit Zwanenveld verdween is het bergafwaarts gegaan met het winkelcentrum.  Denk ook niet dat de vernieuwde plannen een impuls zullen zijn voor het nieuwe winkelcentrum.   Laat het winkelcentrum maar concurreren met de stad en omringende dorpen.  Er waren ooit plannen voor vertier voor jong en oud achter het Triavium/Klimhal.  Maar toen gingen alle plannen de ijskast in vanwege de ontwikkelingen in Nijmegen Noord.  De bereikbaarheid methet OV is goed. Kansen genoeg, maar de gemeente benut deze niet.  Alle focus ligt over de Waal, helaas.
 • Barry

  2 maanden geleden
  Winkelstad Nijmegen is een groot drama. Ze denken altijd maar het zwakke stadcentrum met haar zeer beperkte aanbod te moeten beschermen.  Dukenburg en het nieuwe centrum waalsprong mogen vooral niet concureren en met het stadscentrum. Ik zou eerder zeggen maak van Dukenburg  een trekpleister tot aan Beuningen en Wijchen en maak van Waalsprong het centrum voor de regio tussen Waal en Rijn ipv een paar supermarkten  (wat uiteindelijk ook zal gebeuren met Dukenburg met deze visieloze beleid)
 • HATERT024

  2 maanden geleden
  Heel dukenburg ziet er niet uit.
 • CCC

  2 maanden geleden
  Het lijkt erop dat de eigenaar met een sterfhuiscontructie bezig is. Veel te hoge huren rekenen aan ondernemers, met als gevolg leegstand en dan straks duur verkopen voor woningen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.