Brand op dakterras van huis in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Op  het dakterras van een pand aan de Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen is woensdagavond kort voor 21.00 uur brand uitgebroken. Niemand raakte gewond, het dak van de woning en de daaronder gelegen verdieping raakten zwaar beschadigd.

Het brandende dakleer zorgde voor flinke rookwolken. 

De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. Naar de oorzaak van de brand is het nog gissen. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de bewoner niet op het dak toen de brand uitbrak.

Volledig scherm
De brand in Nijmegen. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.