Brandende bestelwagen beschadigt bedrijfsgebouw in Nijmegen, verderop auto uitgebrand

VIDEONIJMEGEN – In Nijmegen zijn twee auto's door brand verwoest in de nacht van vrijdag op zaterdag. Op de Factorijweg stond een bestelwagen in lichterlaaie, aan de Zellersacker stond een personenauto in brand.

De brand in de bestelwagen werd even na middernacht ontdekt. De bestelwagen stond geparkeerd naast een bedrijfsverzamelgebouw, dat brandschade opliep. Toen de brandweer aankwam stond het voertuig al volledig in lichterlaaie. Ook waren de vlammen overgeslagen naar het van de het dak van het gebouw. 

De brandweer wist het vuur na enige tijd volledig te blussen. Van het voertuig is vrijwel niets meer over. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De brandende auto aan de Zellersacker werd rond 00.30 uur gemeld. De auto stond geparkeerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er al niets meer te redden. 

Volledig scherm
Toen de brandweer aankwam stond het voertuig al volledig in lichterlaaie. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
Volledig scherm
De auto is volledig verwoest door de vlammen. © Roland Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.