Waarschuwing op de deur van een kamer in het CWZ in Nijmegen met regels voor het betreden van een besmette kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Waarschuwing op de deur van een kamer in het CWZ in Nijmegen met regels voor het betreden van een besmette kamer. © Paul Rapp

Braziliaanse coronavariant mogelijk nóg ziekmakender en besmettelijker dan eerdere virusmutaties

NIJMEGEN - De meeste varianten van het coronavirus zijn geen enkele reden tot zorg, maar toevallig is de nu oprukkende Braziliaanse variant dat wél. De reden: de mutatie is mogelijk én besmettelijker én ziekmakender dan de varianten die we al kennen.

9 reacties

 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Ik ga snel naar Brazilië, want als die variant hier is, zal die in Brazilië wel weer weg zijn.
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Als we nu van alle landen een virus krijgen, dan hebben we nog wat tegoed! wat ze zoal verzinnen om mensen maar angst aan te jagen, De GGD zegt dit, Het RIVM zegt dat, wie moet je nu geloven? Als je normale griep hebt, denken ze meteen dat je corona hebt. Hou eens op met die complottheorieën en hou je bezig met 'verhalen ' die wel kloppen. Hoe lang wil je de mensen nog aan het lijntje houden, De regering vind het kennelijk leuk om de mensen als marionet te behandelen!!
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Voor mensen die zeggen: 14 tot 21 dagen FULL lockdown, duitse grens is al dicht, alleen nog Belgische grens en luchthaven en dan is alles voorbij? Daarna grenzen gesloten houden en alleen binnen laten na quarantaine? En dan is ALLES voorbij binnen Nederland? En zo niet, niet meer zeuren?
 • Robin Mulder

  1 maand geleden
  Als je grenzen en luchthavens nou eens goed gesloten houd en quarantaine plicht handhaafd voor inreizigers kun je een boel narigheid voorkomen.
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Hallo meneer de uil waar breng je ons naar toe? Naar fabeltjes land.. En lees je dan voor uit de fabeltjes krant?. Ja Ja, uit de fabeltjes krant...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'

Nijmegen e.o.