Volledig scherm
© Flip Franssen

Breng vergoedt extra kosten Duitse bus

NIJMEGEN - Passagiers op buslijn 58 van Emmerik naar Nijmegen krijgen het geld terug dat ze extra moeten betalen vanwege een computerstoring in de chipkaartlezers. Honderden Nederlandse reizigers op lijn 58 kunnen hun ov-chipkaart niet gebruiken vanwege problemen met de apparatuur aan boord van de bussen.

De Duitse busmaatschappij Niag huurt de chiplezers van het Gelderse Breng, onderdeel van vervoerder Connexxion. Vanwege de storing worden de reizigers gedwongen om een duurder Duits buskaartje te kopen. Breng heeft besloten om het verschil tussen het ov-kaarttarief en de duurdere ritkaart te vergoeden. Bij het Breng-loket in Nijmegen en in de Niag-bussen liggen schadeformulieren klaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond  gecanceld vanwege verbouwing concertzaal
    Update

    Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond gecanceld vanwege verbouwing concert­zaal

    NIJMEGEN - Jan Smit (32) moet zijn fans vandaag teleurstellen. De zanger zou vanavond een concert geven in Nijmegen in Concertgebouw De Vereeniging, maar nu blijkt dat het pand nog lang niet toegankelijk is wegens verbouwingen. De Volendammer is pissig en doet op Instagram zijn verhaal. ,,Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.