Kaalslag hoek Nieuwe en oude Dukenburgseweg en Maas Waalkanaal. Nijmegen, 8-6-2021 . GV
Volledig scherm
PREMIUM
Kaalslag hoek Nieuwe en oude Dukenburgseweg en Maas Waalkanaal. Nijmegen, 8-6-2021 . GV © Gerard Verschooten

Broedseizoen in volle gang, maar langs Maas-Waalkanaal wordt een bos gesloopt: ‘Deze lompheid verwacht je niet’

NIJMEGEN - Diepe verontwaardiging in de Nijmeegse wijk Zwanenveld. Midden in het broedseizoen is daar een half bos gekapt. Legaal, wordt gezegd. Of toch niet?

13 reacties

 • patrick

  7 maanden geleden
  de oude dukenburseweg is aso flat
 • Hannie Thonsen

  7 maanden geleden
  Ik plaats hele grote vraagtekens bij dat Hoveniersbedrijf. Ieder hoveniersbedrijf behoort de regels mbt kap en snoeien te weten. Dit had dus nooit mogen gebeuren. Die stadsecoloog heeft alleen maar een lijstje afgevinkt waarvan je bij voorbaat weet dat onder de streep staat dat het allemaal mag. Wat een amateurisme!!!. En dat voor een stad die zich "groen" durft te noemen. Ze moeten zich de ogen uit de kop schamen.
 • Chris Toorop

  8 maanden geleden
  De VVD wordt beschuldigd dat ze steeds meer naar links schuiven. Je kunt hier wel stellen dat GroenLinks naar rechts schuift. Flora en Fauna en de wetgeving die daarbij hoort, heeft blijkbaar voor hun steeds minder waarde. Ze praten hetéén, maar doen het ander. Woordvoerders moet je nooit geloven. Hebben geen kennis van zaken, praten ook maar wat hun wordt ingefluisterd. Beroepsleugenaars.
 • Toine van Bergen

  8 maanden geleden
  Janwillem KLein Nagelbrink, de Partij voor de Dieren is tot nu toe de enige partij die juist vragen gaat stellen over deze kaalslag.
 • Carel van ‘t Zand

  8 maanden geleden
  Regels zijn er voor het volk, niet voor de overheid....

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.