Nijmegens burgemeester Hubert Bruls.
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegens burgemeester Hubert Bruls. © ANP

Bruls, twaalf maanden na eerste besmetting: ‘Corona, misschien zou het wel overwaaien, dacht ik nog’

burgemeester in coronatijdNIJMEGEN - ‘Dat Chinese griepje waait wel weer over’. Begin 2020 dacht Hubert Bruls nog over corona zoals zoveel landgenoten. Maar exact een jaar na het bekend worden van de eerste Nederlandse patiënt ziet hij dat de wereld compleet is veranderd. Dat vertelt de burgemeester van Nijmegen in zijn wekelijks rubriek ‘Burgemeester in coronatijd’.

4 reacties

 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Heer Bruls, heel NL weet dat dit onderdeel is van het damage controll programma van de overheid om het ernstige falen een reden te geven en daarin meteen de bizarre onnodige maatregelen nog proberen te onderbouwen. Stop ook hiermee hr Bruls u staat al bovenaan de lijst met ambtenaren die zich schuldig maken en gemaakt hebben aan onderdrukking en volks verlakkerij net als een aantal van uw CDA partijgenoten .
 • Tom Hond

  2 maanden geleden
  Tja bruls als je het blijft aanpraten zal het nooit overwaaien of gewoon accepteren dat er mensen nu eenmaal dood aan gaan doen ze bij de griep ook daar doen we ook niet elke dag drama's over.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Ach ja, Bruls... waarom zou je daar überhaupt nog mee in gesprek gaan. Die man is niet eens democratisch gekozen...
 • Anneke Dijk

  2 maanden geleden
  Als je constant maar blijft afgaan op die nep PCR virustest die helemaal niet gebruikt mag worden om op virus te testen dan krijg je rare resultaten ja. Da's nie zo vreemd hoor. En als je die test dan ook nog extra gevoelig afstelt krijg je nog meer positieven. Ja zo werkt dat.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Testfestival op Zwarte Cross-terrein voor 10.000 man
  Play

  Testfesti­val op Zwarte Cross-ter­rein voor 10.000 man

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Nijmegen e.o.