Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen. © ANP

Bruls: ‘Versoepelingen zijn fijn, maar vasthouden aan basisregels zolang we veel níét weten over corona’

Burgemeester in coronatijdNIJMEGEN - Corona is op zijn retour, net als de antivirusmaatregelen. Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen kijkt uit naar de terugkeer richting het ‘oude leven’. Al waarschuwt hij ook voor nieuwe covid-ontwikkelingen.

8 reacties

 • Maso Sanne

  1 maand geleden
  Ben niet zo voor een gekozen burgemeester maar laten wij in Nijmegen een proef doen. Uitslag: Bruls 6 stemmen. Deze komen van zijn familie.
 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  Waarom wordt er niet fors geïnvesteerd in uitbreiding van de zorgcapaciteit? Dat was ook zonder enig virus al hard nodig in een vergrijzende samenleving met nog steeds een toename van de bevolking. Straks niet piepen hoor bij 'Code Zwart', komt dan gewoon door tegenwerking van het bestuur.
 • Pedro Kantor

  1 maand geleden
  @Tom: Bruls stoppen met belerende praatjes? Maar hoe moet Bruls zichzelf dan in de kijkerd spelen? Die man aast niet voor niets op een ministerspost in Rutte IV. Het is tenslotte een CDA'er. Die staan nergens voor behalve aan de macht blijven. De enigste CDA'er met nog een beetje integriteit hebben ze er tenslotte al uitgeknikkerd.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Ik weet er nog wel één die niet meer geloofwaardig is, wat een gemiep weer. Wees blij dat de versoepelingen er zijn, dit ondanks tegenwerking van de wappies.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Ben ook benieuwd hoeveel spuiten we moeten nemen komende jaren want het houdt echt niet op bij 2.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.