Trainen in de open lucht bij NYMA Outdoor Gym in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Trainen in de open lucht bij NYMA Outdoor Gym in Nijmegen. © Bert Beelen

Buiten blijven trainen of toch snel weer de sportschool in? ‘Ik hoop dat buiten trainen heel normale vorm wordt’

NIJMEGEN / WIJCHEN - Buiten trainen bij de sportschool: voor de een was het afgelopen maanden een noodzakelijk kwaad, voor de ander een bewuste keuze. Menige sporter verlangt naar een terugkeer naar de gekoelde ruimtes met airco, ventilatoren, spiegels en dure apparaten. Maar er is ook een groep die het buiten trainen heeft ontdekt en niets anders meer wil.

1 reactie

 • Pedro Kantor

  4 maanden geleden
  Het zal qua sporten nooit meer hetzelfde worden als voor de corona, buiten sporten en online lessen zullen onderdeel blijven van het programma. Aan de andere kant heeft Dennis natuurlijk wel makkelijk praten met zijn zogenaamde openlucht gym onder een brug waar hij lekker droog staat. Want van regen of sneeuw heb je dan geen last, en regen zeker is toch een veel voorkomend iets in dit land. Wel vreemd dat zoveel mensen bij elkaar met dezelfde gewichten wel mag, maar groepslessen nog steeds niet.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.