Het pand aan de St. Agnetenweg waar het illegale café gevestigd was. Rechts de voordeur. De bakkerij en het cateringbedrijf zitten er niet meer in.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand aan de St. Agnetenweg waar het illegale café gevestigd was. Rechts de voordeur. De bakkerij en het cateringbedrijf zitten er niet meer in. © Archieffoto Google Streetview

Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.   

De eigenaar heeft (nog) geen vergunning voor horeca-activiteiten in het bewuste deel van het pand, terwijl er bij diverse controles is geconstateerd dat de zaak voor publiek open is. Er werd onder meer alcoholische drank geschonken. Ook werd er illegaal gegokt: er staan speelautomaten en een pokertafel. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.