Burgemeester Bruls van Nijmegen.
Volledig scherm
Burgemeester Bruls van Nijmegen. © Paul Rapp

Burgemeester Bruls mag Nijmegen verkopen als stad met legale wietteelt

NIJMEGEN - Burgemeester Hubert Bruls mag Nijmegen volgende week gaan aanprijzen om mee te doen aan de proef met de verkoop van legale wietteelt in de stad. Bruls is als één van de eerste burgemeesters uitgenodigd bij de Haagse commissie die een keuze moet maken: welke gemeenten mogen meedoen?

24 reacties

 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Legaliseren en ontmoedigen zijn 2 verschillende zaken, maar kunnen best samengaan. En het is voor de schatkist, en ook voor de volksgezondheid, inderdaad veel beter om legale ongezonde dingen te nuttigen dan illegale ongezonde dingen. 
 • Hasja

  2 jaar geleden
  Een ding snap ik werkelijk niet in Nederland. Op alle mogelijke manieren wordt het roken tegen gegaan omdat het zo slecht is voor de gezondheid en deze verslaving moet koste wat het kost gelegaliseerd worden. Is dit alleen maar goed geld verdienen voor de overheid of zijn die allemaal verslaaft??
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Als er door de overheid een plan er in sneltreinvaart doorgejast moet worden kun je er vergif op innemen dat het een gedrocht wordt. Normaal gesproken wil je juist dat er doorgepakt wordt, maar bij de overheid weet je dat als ze haast maken ze iets aan het uitvreten zijn wat het daglicht niet kan verdragen.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Bruls (sheriff) zal ongetwijfeld elke gelegenheid aangrijpen om de onvermijdelijke legalisering een aantal jaren uit te stellen.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Bruls is uitgenodigd...? :-) 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma

 2. Kans op stofexplosie bij brand in Herveld, woningen ontruimd
  Play

  Kans op stofexplo­sie bij brand in Herveld, woningen ontruimd

Nijmegen e.o.