ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Burgemeester Bruls verbiedt demonstratie van Nederland in Verzet in Nijmegen, noodverordening van kracht

NIJMEGEN - Nederland in Verzet mag zondag 28 november niet demonstreren in de binnenstad van Nijmegen. Dat heeft burgemeester Bruls op advies van politie, gezondheidsdienst GHOR en in overleg met het Openbaar Ministerie moeten besluiten. 

84 reacties

 • Charles de Wit

  2 jaar geleden
  Ebbers Bron met je bijwerkingen? Het aantal ernstige bijwerkingen Europawijd is ongeveer 0,09%. Dan even wat andere feiten: 15% van de bevolking is ongevaccineerd. 50% van de corona patiënten in het ziekenhuis zijn ongevaccineerd. 70% van de corona patiënten in de ic zijn ongevaccineerd. Wie zorgt voor het zorginfarct? En waar niks is, is niks te vinden, maar bij jullie is gebrek aan bewijs ook bewijs. Zouden jullie dat ook leuk vinden als het OM die redenering ook tegen jullie ging gebruiken?
 • Charles de Wit

  2 jaar geleden
  Ebbers Even wat enge dingen genaamd feiten; 15% ongevaccineerd >50% ziekenhuis patiënten met corona ongevaccineerd >70% ic patiënten met corona ongevaccineerd. Gemiddelde leeftijd van ongevaccineerde corona patiënten in het ziekenhuis 20 (!) Jaar lager dan gevaccineerde patiënten. Zolang jullie aandeel geen 15% is, zijn jullie de reden waarom de zorg overbelast is. Oh, en aantal ernsige bijwerkingen is Europa wijd zo'n 0,09%.
 • Ron van Dijk

  2 jaar geleden
  Met of zonder voetbalhooligans en ander tuig dat rotzooi wil trappen, een demonstratie in het centrum van Nijmegen tijdens een koopzondag vlak voor Sinterklaas moet niet toegelaten worden terwijl we midden in een pandemie zitten en 1.5 meter afstand dienen te houden. Laat ze maar in het Goffert park demonstreren, waar ze geen andere mensen in de weg lopen of besmetten.
 • Charles de Wit

  2 jaar geleden
  Leaners Wanneer heb je het laatst gehoord dat milieuactivisten een binnenstad of drie hebben verbouwd tot een ruïne? Gewoon antwoord geven en niet erom heen draaien. Je komt over als iemand die de zaak ook verbouwd heeft zonder vergunningen...
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  @Mark Pier Zo iemand een plaats geven die over gezondheid gaat dat noem jij slim zeker,laat ik het anders zeggen die man komt gewoon ongeloofwaardig over.Dat is het zelfde als je iemand een vliegtuig laten bestuuren die geen vlieg bervet heeft maar wel een vaarbewijs heeft om een bootje te mogen varen.