ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Burgemeester Bruls verbiedt demonstratie van Nederland in Verzet in Nijmegen, noodverordening van kracht

NIJMEGEN - Nederland in Verzet mag zondag 28 november niet demonstreren in de binnenstad van Nijmegen. Dat heeft burgemeester Bruls op advies van politie, gezondheidsdienst GHOR en in overleg met het Openbaar Ministerie moeten besluiten. 

86 reacties

 • Charles de Wit

  6 maanden geleden
  Ebbers Bron met je bijwerkingen? Het aantal ernstige bijwerkingen Europawijd is ongeveer 0,09%. Dan even wat andere feiten: 15% van de bevolking is ongevaccineerd. 50% van de corona patiënten in het ziekenhuis zijn ongevaccineerd. 70% van de corona patiënten in de ic zijn ongevaccineerd. Wie zorgt voor het zorginfarct? En waar niks is, is niks te vinden, maar bij jullie is gebrek aan bewijs ook bewijs. Zouden jullie dat ook leuk vinden als het OM die redenering ook tegen jullie ging gebruiken?
 • Charles de Wit

  6 maanden geleden
  Ebbers Even wat enge dingen genaamd feiten; 15% ongevaccineerd >50% ziekenhuis patiënten met corona ongevaccineerd >70% ic patiënten met corona ongevaccineerd. Gemiddelde leeftijd van ongevaccineerde corona patiënten in het ziekenhuis 20 (!) Jaar lager dan gevaccineerde patiënten. Zolang jullie aandeel geen 15% is, zijn jullie de reden waarom de zorg overbelast is. Oh, en aantal ernsige bijwerkingen is Europa wijd zo'n 0,09%.
 • Henry Ebbers

  6 maanden geleden
  Gevaccineerden zijn het grote gevaar, ze besmetten iedereen, omdat ze overal komen en in mogen. Ongevacvineefden kunnen nergens heen, dus besmetten niemand. Ook krijgen er zeer veel bijwerkingen, daarom. Liggen ziekenhuizen vol, de Jonge wil deze gegevens niet delen. Als dit niet waar zou zijn, gaven ze die informatie wel. Maar ze willen het niet geven, dus verbergen ze iets
 • Ron van Dijk

  6 maanden geleden
  Met of zonder voetbalhooligans en ander tuig dat rotzooi wil trappen, een demonstratie in het centrum van Nijmegen tijdens een koopzondag vlak voor Sinterklaas moet niet toegelaten worden terwijl we midden in een pandemie zitten en 1.5 meter afstand dienen te houden. Laat ze maar in het Goffert park demonstreren, waar ze geen andere mensen in de weg lopen of besmetten.
 • Charles de Wit

  6 maanden geleden
  Leaners Wanneer heb je het laatst gehoord dat milieuactivisten een binnenstad of drie hebben verbouwd tot een ruïne? Gewoon antwoord geven en niet erom heen draaien. Je komt over als iemand die de zaak ook verbouwd heeft zonder vergunningen...

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.