Hubert Bruls.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert Bruls. © ANP

Burgemeester Bruls: ‘Zet een stip op de horizon, blijf dromen’

Hubert Bruls (54) is burgemeester van Nijmegen en voorzitter van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, een streek met 560.000 inwoners.

7 reacties

 • Evil Admin

  1 maand geleden
  Ik droom van een Nederland waar een Bruls en een Mark Rutte bij het grof vuil worden weggezet, waar we eindelijk accepteren dat lockdowns de boel erger maken dan beter, waar de rede en de logica regeren ipv emotie, waar onze rechten én plichten in balans zijn, waar mensen kunnen doen wat ze willen, en bereid zijn de gevolgen van hun keuzes te accepteren, waar het vrije woord regeert, de media eindelijk weer eens haar werkt doet, academici onderzoeken ipv actievoeren en social media verleden is.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Eerst het aantal doden, toen dat niet meer werkte het aantal ziekenhuisopnames, daarna de besmettingen die positieve testen zijn en toen dat niet meer werkte, virus mutanten die over de hele wereld zweven met onzinnige beelden erbij. De stip aan de horizon is NU.
 • Zeldenrust

  1 maand geleden
  Brullie, ik ben het vaak helemaal niet eens met je uitspraken. Maar hier moet ik je een compliment geven. We moeten door! De klagers ten spijt. De gemiddelde ZZPer wilde kost wat kost zijn/haar zelfstandigheid hoog houden. Ook ik moest de broekriem aanhalen en creatief zijn. Maak optimaal gebruik van de royale regelingen van de overheid. Er zijn, voldoende, zoals ik helpers in de markt die niet de hoofdprijs vragen om jullie te helpen.
 • Nietus

  1 maand geleden
  Blijf dromen? Hoe durf je dit als goedbetaalde ambtenaar (met zeer riante arbeidsvoorwaarden) zeggen tegen mensen die binnen een jaar hun financiële zekerheden (en daarmee al hun dromen) zijn kwijtgeraakt?
 • Willem Dijkman

  1 maand geleden
  Ik vind dat Bruls solidair moet zijn met iedereen die door de lockdown zijn inkomen is kwijtgeraakt. Het zou hem sieren om de helft van zn salaris in te leveren zolang de lockdown duurt. Ook alle andere ambtenaren zouden dit moeten overwegen om te laten zien aan wiens kant ze staan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Nijmegen e.o.