De woning die door burgemeester Hubert Bruls woensdagmiddag is gesloten.
Volledig scherm
De woning die door burgemeester Hubert Bruls woensdagmiddag is gesloten. © Flip Franssen

Burgemeester sluit woning in Nijmegen wegens gevaar aanslag criminelen

NIJMEGEN  - Op last van de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls is woensdag een woning gesloten aan de 22ste straat van de Hegdambroek in Nijmegen. De bewoners - een gezin met twee jonge kinderen - zijn naar een geheim adres vertrokken. Aanleiding is de concrete dreiging van een aanslag op de vader van het gezin.

20 reacties

 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Een meer meer meer meneer die aangifte deed tegen een minder minder minder meneer is mbt veilig(er) wonen niet echt serieus te nemen.
 • IekOenschoeldieg

  4 jaar geleden
  In de rest van de wijk wordt volop in drug gehandeld. Dat komen ze gewoon bij de junks aan huis afleveren. Laat hem daar ook maar iets tegen ondernemen! Op drugs gebied lijkt alleen de Vlaamse Gas tijdens de 4-Daagse van belang te zijn!
 • Maxijazz

  4 jaar geleden
  Een man met weinig visie klaarblijkelijk... Eentje die voor korte termijn 'geluk en geld' koos en duidelijk niet nadacht over hoe om te gaan met dit scenario...
 • Laurens-Jan

  4 jaar geleden
  Hoe dan ook. Wel een goede beslissing van de burgemeester. Haal de crimineel uit de wijk zodat goedwillende aanwonenden geen angst meer hoeven te hebben voor aanslagen.
 • secreto

  4 jaar geleden
  Ben niet  thuis in dat wereldje, weet niet dat er inhuurkrachten bestaan. Maar dat vrouw en kinderen worden weggestuurd snap ik.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.