Voorzitter Hubert Bruls van het het Veiligheidsberaad wil dat op 28 april de coronamaatregelen versoepeld worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Hubert Bruls van het het Veiligheidsberaad wil dat op 28 april de coronamaatregelen versoepeld worden. © ANP

Burgemeesters willen terrassen open op 28 april; Redteam kijkt met verbazing naar versoepelplannen

NIJMEGEN - De burgemeesters van het Veiligheidsberaad gaan het kabinet vandaag nogmaals adviseren om de terrassen op 28 april open te gooien. Die hadden wat hen betreft al eerder open gemogen, maar voorzitter Hubert Bruls zegt dat het ‘nu echt nodig’ is om de samenleving meer ruimte te geven.

31 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  @Jan, om de wappie-specialist J. Bergmans niet te vergeten ;-)
 • tgm beuningen

  1 jaar geleden
  Dhr Bruls geeft blijk van meer pragmatisch inzicht dan het, nog te weinig realistische, Redteam. En dat doet mij goed.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Jazeker, al die mensen zitten er naast: Patholoog Frank van der Groot, Prof. Hamelink, Dr. Ir. Carla Peeters, Prof. Dr. T. Schetters, Neuroloog J. Bonte, Em. Hoogleraar P. Capel, Prof. Dr. S. Bhakdi, Em. Hoogleraar P. Frijters, Dr. R. Seldendijk, Chirurg R. Laurens, arts J. Vosters, advocaat R. Fuellmich en zo kun je nog een flink aantal commentaar blokjes vullen met mensen met deskundigheid die door de mainstream worden weggezet en gecensureerd. Waar zouden ze bang voor zijn?
 • Charles Wit

  1 jaar geleden
  @Anneke Dijk Als je je even had ingelezen over Sucharit Bhakdi, had je gezien dat hij alleen staat in zijn opmerkingen, en is al bewezen dat verschillende uitspraken vals zijn (oa dat vaccins niet zouden werken). Zelfs zijn voormalige werkgever heeft zich gedistantieerd van hem. Hij is niet voor niets weg uit de wetenschappelijke wereld.
 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  Mooi dat dat testifal is gecanceld, nu gewoon de terassen open. En niet zeuren, niemand is verplicht naar een terras te gaan, niemand is verplicht om überhaupt de deur uit te gaan. Dus gewoon achter de geraniums als je bang bent voor mensen die wel wat vrijheid willen naast hun werk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.