Ophalers gooien blauwe zakken de afvalwagen in in Millingen. Vanaf volgend jaar zal dit beeld in de straten van de gemeente Berg en Dal nog maar eens per maand te zien zijn. Nu wordt restafval nog om de twee weken opgehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Ophalers gooien blauwe zakken de afvalwagen in in Millingen. Vanaf volgend jaar zal dit beeld in de straten van de gemeente Berg en Dal nog maar eens per maand te zien zijn. Nu wordt restafval nog om de twee weken opgehaald. © Paul Rapp

Burgers willen het niet: tóch gaat de vuilniswagen in Berg en Dal volgend jaar minder vaak rijden

BERG EN DAL - Inwoners hadden het liever anders gezien. Toch word restafval vanaf volgend jaar nog maar eens per maand opgehaald in de gemeente Berg en Dal. Die kogel is nu definitief door de kerk.

6 reacties

 • Beleza Spanings

  2 weken geleden
  Met warm weer gegarandeerd last van stank en maden.
 • Jan Bergmans

  3 weken geleden
  Meer belasting betalen en een nóg minder dienstbare overheid, jippie lang leve de Socialistische EU Heilstaat. Alleen voor die vieze mondvodjes heb je al 10 extra ophalers en vernietigers nodig.
 • Henk Baron

  3 weken geleden
  Beste Pedro Kantor. Ik denk dat u iets niet begrepen heeft. Het gaat er om dat er bezuinigd moet worden. Dat is heel iets anders dan dat mensen minder belasting gaan betalen. Want dan levert het geen bezuiniging op.
 • Guido Gezelle

  3 weken geleden
  ‘Dan gaan mensen afval dumpen’. Altijd een bijzondere reactie. Net of het gerechtigd is afval te dumpen omdat je ervoor moet betalen. Nu wordt het restafval minder vaak opgehaald. Hoezo zou je dan afval gaan dumpen?! Gewoon wat langer laten staan. Het is restafval, geen luiers of gft. Stinken gaat het dus niet als je goed scheidt. En bovendien heb je steeds minder restafval als je goed scheidt. En ja, er moet bezuinigd worden zoals in de meeste gemeenten. Of wil de inwoner meer gaan betalen?
 • Pedro Kantor

  3 weken geleden
  Mogen de mensen van Berg en Dal dan ook voor 50.000 minder aan belastingen betalen? Want ze betalen nu wel steeds meer voor steeds minder service. Als mijn telefoon of internet provider dit zou flikken zou ik meteen op zoek gaan naar een andere.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

 2. Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsincident Hengelo

  Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsin­ci­dent Hengelo

Nijmegen e.o.