Buurt boos over hoge stoepranden Graafseweg: ‘Niet de bedoeling dat grafkisten gaan stuiteren’

videoNIJMEGEN - De fonkelnieuwe Graafseweg is pas net opgeleverd en er klinkt nu al kritiek uit de buurt: de verhoogde stoepranden aan de woningen met een parkeergelegenheid en bedrijven zijn namelijk wel érg hoog, zo stellen omwonenden. ,,Hartstikke onveilig.”

14 reacties

 • ton hendrick

  16 uur geleden
  De mensen die reageren weten er niet veel van. Op een foto kun je niets voelen. In april is al aangegeven bij de gemeente dat wij als bewoners onze verlaagde inrit terug willen. Betaald en aangevraagd bij de gemeente. Al 30 jaar. De bewoners hebben dit alles niet gewild. Ook de bakfietsen niet. Plaats alleen een reactie als je op de hoogte bent. Wij zijn hier al mee bezig vanaf mei.
 • ton hendrick

  16 uur geleden
  Ik wordt beetje moe van al die betweters. Er zijn door de gemeente uitritten weggehaald die door de bewoners aangevraagd en betaald zijn. De breedte van rijstroken zijn idd niet ideaal, maar er staan breedteborden. De uitritten zijn nu niet meer als zodanig herkenbaar, dus levensgevaarlijk als je moet afremmen om erop te komen. Bovendien zijn de mensen hier zelf gaan wonen. Ik woon hier al 25 jaar en het was prima behalve de staat van het wegdek.
 • A.C. Groot

  1 dag geleden
  Het lijkt me toch echt geen lastige verhoging als ik de foto zo zie. Wanneer je hier niet haaks maar schuin tegenaan rijdt, rolt je voertuig er zo op. En af ook. Lijkt me een mug en olifant verhaal. Moar nuilen blieven we toch wel doen.
 • Mark Pier

  2 dagen geleden
  Meneer Kersten, je leert ook tijdens rijles als de weg inrichting het niet toelaat om in te halen is het verstandig om achter het voertuig te blijven, en waarom risico nemen om een paar secondes tijdwinst te halen. Accepteer de situatie, ook al is er niet goed over nagedacht.
 • Frank van de Berg

  2 dagen geleden
  En maar zeiken over van alles en nog wat de huizen zijn meer waard geworden door deze veranderingen nou weer een stoeprand die te hoog zou zijn hou toch op daar met dat gezeur.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.