Café De Regenboog in de Van Welderenstraat in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Café De Regenboog in de Van Welderenstraat in Nijmegen. © De Regenboog

Café De Regenboog moet dicht om overtreden coronaregels: ‘Waar is gemeente Nijmegen mee bezig?’

NIJMEGEN - Het begin dit jaar geopende café De Regenboog in de Van Welderenstraat in Nijmegen moet voorlopig dicht. Burgemeester Hubert Bruls heeft de deuren gesloten, omdat gasten zich niet aan de coronaregels hielden. 

22 reacties

 • Anonymous

  10 maanden geleden
  waar ze mee bezig zijn ??? handhaven zoals het hoort 
 • Fifie

  11 maanden geleden
  Supermarkt is ook niet pluis, op z’n minst mondkapkesplicht. Maar daar ben je wel veel korter dan in de horeca
 • Nonkel

  11 maanden geleden
  Hoe weet jij waar ik op zaterdag loop?
 • ruijter

  11 maanden geleden
  Aan alle moraalridders die hier verontwaardigt reageren met hun regeltjes : laten we toch een beetje normaal blijven doen met z’n allen en doe niet overal zo paranoïde over. Degene die hier het hardst roepen dat de gemeente gelijk heeft en de regels moet handhaven, die lopen op zaterdag wel in een drukke supermarkt bijna tegen elkaar aan. Supermarkt ook maar sluiten dan. 
 • E67

  11 maanden geleden
  Beste Patrick, het had je gesierd als je ruitelijk had te gegeven dat je de zaakjes niet goed op oorde had en dat het terecht is dat je kroegje dicht moet. JIJ hebt als uitbater OOK een verantwoordelijkheid om te voorkomen dat mensen gaan lopen/staan. De volgende keer nadenken als je iets organiseerd, net zoals een heleboel andere mensen in Nederland eerst even nadenken of iets kan of nog een keer overwegen of iets verstandig is. Je zielige houding maakt me zeker net zo boos als het feit dat jij en je gasten niet het fatsoen schijnen te hebben om de regels te volgen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.