Café Dorus sluit de deuren op last van burgemeester Bruls.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Dorus sluit de deuren op last van burgemeester Bruls. © Tom Hessels

Café Dorus moet per direct dicht want ‘openhouden is gevaarlijk’

NIJMEGEN - Ali en Cafer Akbulut, eigenaars van café Dorus in de Nijmeegse wijk Horstacker, moeten per direct hun kroeg sluiten. Burgemeester Hubert Bruls oordeelde eerder al dat de kroeg met ingang van vorige week maandag dicht moest wegens een reeks aan incidenten. De broers vochten de sluiting aan bij de voorzieningenrechter in Arnhem, maar die stelt Bruls nu in het gelijk.

10 reacties

 • Ook

  3 jaar geleden
  Sil: Ik vind ook niet dat dit rondhangen maar moet voortduren, wat mij betreft gaan instanties zoals GSD, UWV, gemeente en politie samen hand in hand met dit probleem aan de gang. Dergelijk rondhangen leidt bij veel mensen tot gevoelens van onveiligheid en dat dient te worden aangepakt. En ja dat het in menige kroeg inmiddels zo beroerd is geworden ben ik met u eens, maar ik wil daar niet in berusten.
 • sil derksen

  3 jaar geleden
  @ook ik denk dat u mijn bericht niet begrijpt ....... het bevestihd helemaal niets buiten het feit dat er een aantal mensen zijn die het grappig vinden mensen het brood van de plank halen, niet snappen dat al het "gespuis" nu een andere plek zoeken die waarschijnlijk op de parkeerplaats van Lidl zal zijn want die nodigt wel heel erg uit voor dit soort praktijken....... en laten we eerlijk zijn noem eens een kroeg op waar alles kuis en geordend is ???? Ik ken ze niet !!
 • niet

  3 jaar geleden
  verdiep je eens in de term Trias Politica.....de basis van o.a. Nederland, steek je wat van op.
 • MaartenDukenburg

  3 jaar geleden
  Zonde. Geen leuke kroeg maar wel erg belangrijke sociale functie hier in Horstacker. Benieuwd hoe het nu de komende tijd gaat met de overlast. De eigenaren zijn eerlijke en hardwerkende mensen
 • Ook

  3 jaar geleden
  Beste Sil wat u hoort bevestigt toch alleen maar de sluiting?Kennelijk hangen daar allerlei figuren rond de hele dag waar de politie zich eens mee moet gaan bezighouden en ik neem aan dat dit ook gaat gebeuren. Zulke figuren behoren veel minder ruimte te krijgen in onze samenleving dus ook geen vrijruimte in de een of andere kroeg.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.