Extase in de Grotestraat in de jaren 80.
Volledig scherm
PREMIUM
Extase in de Grotestraat in de jaren 80. © Regionaal Archief Nijmegen

Café Extase in Nijmegen stopt: het was schemerig, kleurrijk en meestal relaxed

NIJMEGEN - De houten bar, de dansvloer, de eeuwenoude kelder met het tafelvoetbalspel. Tientallen jaren veranderde er weinig aan het Nijmeegse nachtcafé waar nu het doek valt.

21 reacties

 • Coby Janssen

  11 maanden geleden
  Hallo Bert, ja Willy is nog onder ons, 75 jr en kerngezond! Je krijgt de hartelijke groeten! Hij mist extase en vooral zijn trouwe klanten ook!  Jammer genoeg zijn bij de overname van extase in 2007 naar zijn oudste zoon, afspraken geschonden en anders gegaan dan Willy wilde, Daarna is de teneur begonnen. Dit was pijnlijk,  tenslotte heeft hij extase bijna 30 jr gehad.Jammer dat de journalist hier totaal aan voorbij is gegaan!
 • Bert Rutten

  12 maanden geleden
  Ahh.. Zo'n beetje 15/20 jaar 'stamgast' geweest en is 4 decennia een feest der herkenning en herinneringen geweest, altijd met de 'Vlaamse club' (en natuurlijk Willie), 2/3 keer in de week, in de stamhoek, bij de deur.. Ff 'voeballen' in de kelder, naar de klote uit je dak gaan op de dansvloer of gewoon slap ouwehoeren aan de bar met een Dapje tot het licht weer uit moest.. Oh my god, ik mis de eighties (en beetje nineties) en word een ouwe lul.. Vraag me af of Willie nog onder ons is.. Groeten 'Bertje' van Vic.. 
 • Dutchy

  12 maanden geleden
  Lord Nelson, jaa....ik ( Barbara) was er 4 jaar lang de bedrijfsleidster. Kennen jullie nog Kees de DJ en de eigenaar, Hr Deudekom
 • Ctje

  12 maanden geleden
  Van mijn 18e tot vorig jaar (40) er vaak geweest.  Wat een heerlijke tijd gehad.  JA, er kwam fout volk binnen soms, maar daar had je weinig last van.  Alles kon, niets moest en niemand die je raar aan keek.  Binnen nooit problemen gehad.  Ja wel een paar keer gezien dat er gevochten is, maar zeker niet meer als in andere "keurige" uitgaansgelegenheden.   Wil de familie Janssen bedanken voor de mooie tijd en herinneringen.
 • Anita de Bie

  12 maanden geleden
  Jeugdsentiment en vergeet lord Nelson niet en ambassadeur, club Joy allemaal place tot be

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok

Nijmegen e.o.