Angela Maas van het Radboudumc.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Maas van het Radboudumc. © Paul Rapp

Cardioloog slaakt noodkreet en stopt met fysiek spreekuur totdat ze is gevaccineerd: ‘Heel vervelend’

NIJMEGEN - Voor cardioloog Angela Maas van het Nijmeegse ziekenhuis Radboucumc is het onbegrijpelijk dat vaccinaties met AstraZeneca opnieuw zijn stopgezet. Totdat ze een prik heeft gehad, stopt ze met haar fysieke spreekuur. 

36 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  2 weken geleden
  Natuurlijk kan mevr. Maas anders... alleen wil ze dat niet. Volgens mij willen we allemaal wel anders - maar kan dat niet...
 • Frank vd Berg

  2 weken geleden
  Misschien de feiten controleurs even opmerkzaam maken op het feit dat er in de bijsluiter van het vaccin is vermeld dat het een experiment betreft ? Dan is deze discussie ook weer beslecht.
 • Pieter Zeeuw

  2 weken geleden
  @Herbert, als ik zelf iets onderbouw is het ook een onderbouwing. En als ik iets ben dan is het zéér consequent in mijn beweringen en daar hebben sommige mensen moeite mee omdat het moeilijk is dit te feitelijk of onderbouwd te weerleggen. Bij jouw begint dit ook al te openbaren, omdat je het niet meer over de inhoud hebt. Kijk nog even naar mijn eerste commentaar in dit artikel.....
 • Herbert Rougoor

  2 weken geleden
  @Pieter: euhm nee, het is heel duidelijk hoe die informatie op die site is gekomen want de bron is openbaar en wordt zelfs getoond. Ik heb alleen niet gekeken wie de initiatiefnemer van de site is. U bent niet echt consequent in uw beweringen, als u iets beweert zonder onderbouwing, presenteert u het als feit en als ik iets beweer en probeer een onderbouwing te geven is het van die bron een mening.
 • Pieter Zeeuw

  2 weken geleden
  @Herbert Dus jij verwijst naar een site om je betoog kracht bij te zetten en weet niet eens hoe de informatie op die site terecht is gekomen? En natuurlijk raadpleeg ik ook diverse media om mijn mening te vormen. En dan niet alleen Gelderlander, AD, Trouw etc.. want dan kom je uiteindelijk bij "Eén bron" uit en dat geldt voor nog véél meer media die allemaal verwijzen naar dezelfde paar families die aan de touwtjes trekken. De door jouw genoemde "Factcheckers" zijn gewoon meningen, niets meer.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Nijmegen e.o.