Nadï van de Watering
Volledig scherm
PREMIUM
Nadï van de Watering © Bert Beelen

Chronisch zieke kandidaat voor Nijmegenaar van het jaar wacht al maanden op zorg

NIJMEGEN - Hoe ze de dag moet doorkomen? Het is een vraag waar Nadï van de Watering (25) steeds vaker geen antwoord meer op weet te geven. De genomineerde voor Nijmegenaar van het jaar is chronisch ziek, staat dagelijks helse pijnen uit en heeft nauwelijks geld om rond te komen. En, ook niet onbelangrijk, in Nijmegen heeft ze niemand om op terug te vallen: zorg krijgt ze nauwelijks.

34 reacties

 • Nijmegencentrum

  3 jaar geleden
  Compassie houdt een keer op hé! Deze dame vraagt online veel om hulp en heeft heel al veel hulp gekregen. Vind het ondankbaar om nu te gaan lopen klagen. We praten hier niet om een paar honderd euro!!!
 • Karina Veretzsiza

  3 jaar geleden
  Precies Klaas1. 
 • Mary07

  3 jaar geleden
  Dit is onjuiste informatie. Er is een proef met de Bijstand geweest ivm het basisinkomen waarbij een groep mensen tijdelijk mocht bijverdienen. (max. 200 euro p.m. over een periode van 3 jaar. Dit moest verrekend worden met de toeslagen). Die proef is over twee weken afgelopen. Bijverdienen en een percentage daarvan behouden is dus niet aan de orde.
 • Josefien

  3 jaar geleden
  Ik sta te kijken van uw reactie. Compassie met een medemens is u duidelijk vreemd.
 • Uw Buurman

  3 jaar geleden
  Als we focussen op de kwaliteit van de lokale gezondheidszorg in nijmegen kun je best dat die minder presteert dan die van andere soortgelijke steden. Dat blijkt uit de zorgmonitor 2019.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen