Op het veld hoeven voetballers, zoals die van het Orion (oranje-shirt) geen afstand te houden. Daaromheen is het voor clubs puzzelen met de corona-regels. Nijmeegse verenigingen hebben nu de handen ineens geslagen: uit-publiek is voorlopig niet welkom.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het veld hoeven voetballers, zoals die van het Orion (oranje-shirt) geen afstand te houden. Daaromheen is het voor clubs puzzelen met de corona-regels. Nijmeegse verenigingen hebben nu de handen ineens geslagen: uit-publiek is voorlopig niet welkom. © David van Haren

Coronavoetbal in Nijmegen: geen uit-publiek, thuis omkleden en alleen ‘het eerste team’ mag douchen

NIJMEGEN - Nijmeegse voetbalclubs halen samen de coronateugels aan. Vanaf de start van het bekerseizoen komend weekend is uit-publiek niet welkom op de amateurvelden in de stad. Douchen in de kleedkamer zit er voor de meeste teams ook niet meer in.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.