Volledig scherm
© ANP

Cors carnaval kan niet meer stuk, zijn gestolen trombone duikt op in Milsbeek

NIJMEGEN - Trombonist Cor Tijssen van de KwaKbergband is weer een gelukkig man. Zijn trombone  die zondagavond tijdens carnaval in Nijmegen werd gestolen is weer terecht. De trombone dook op in Milsbeek.  

In het Limburgse dorp zag een inwoner hoe twee jonge vrouwen zondag in de carnavalstent met de trombone aan het overgooien waren. De man vertrouwde  het niet en nam het koperen instrument in beslag. Vervolgens ontdekte hij dat het de in Nijmegen gestolen trombone betrof. 

Tijssen kan vandaag met zijn dweilorkest weer lekker blazen op zijn vertrouwde instrument. De toeter was ooit eigendom van een mede-bandlid, die recent  overleed. De trombone was voor hem van onschatbare waarde en daarom een dierbare  herinnering  aan een oude vriend. Voor Tijssen betekent de vondst een geweldig slot van de carnaval.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.