CWZ in Nijmegen.
Volledig scherm
CWZ in Nijmegen. © Merijn Koelink/DG

CWZ keldert op lijst financiële kracht, maar volgens ziekenhuis is er geen enkele reden voor paniek

NIJMEGEN - Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen heeft zeer laag gescoord bij een financiële stresstest voor ziekenhuizen over 2017. Het CWZ zakte op de lijst van accountantskantoor BDO Accountants & Adviseurs met 66 Nederlandse ziekenhuizen van plek 29 naar plek 52. Het rapportcijfer voor de financiën daalde van een 8 naar een 5.

9 reacties

 • Jonkers

  4 jaar geleden
  Een uur voor je afspraak afbellen omdat de radioloog een week lang!! geen tijd had om je mri te bekijken. Schandalig  als je op een uitslag voor  kanker wacht 
 • Nine

  4 jaar geleden
  Nee niks aan de hand... maar in het weekend is het restaurant dicht omdat er geen personeel voor is. Of zijn die soms al te duur? In t weekend kun je juist de hele dag naar de patiënt toe maar je moet ergens anders gaan eten en weer terug komen. Nee alleen doordeweeks als t medisch personeel er is. Ik denk dat je daar minder aan verdien want die nemen hun broodtrommel wel mee van thuis en hun koffie is gratis.
 • Hagen

  4 jaar geleden
  Nog wat extra operaties "Last Minute" aflassen omdat 1 specialist niet aanwezig is en dan het Circus opnieuw opstarten met alle toeters en bellen, diegene die het betalen vinden het wel goed.
 • CV1

  4 jaar geleden
  Mijn idee!
 • Plienie

  4 jaar geleden
  Nooit geen is altijd wel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen