Artists impression van de nieuwbouw van de buurt Jerusalem in Nijmegen. De woningen komen op de bestaande fundering te staan. Daarom kan de gasaansluiting voorlopig blijven bestaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Artists impression van de nieuwbouw van de buurt Jerusalem in Nijmegen. De woningen komen op de bestaande fundering te staan. Daarom kan de gasaansluiting voorlopig blijven bestaan. © Talis / Dura Vermeer

D66-Kamerlid vreest dat ‘truc’ Jerusalem een rem zet op de omschakeling naar gasloos wonen

NIJMEGEN / DEN HAAG - Is het wenselijk dat woningcorporatie Talis in Nijmegen de nieuwbouw in de Jerusalembuurt nog niet gasloos hoeft te maken? Daarover heeft het Tweede Kamerlid Jessica van Eijs (D66) vragen gesteld aan de minister van binnenlandse zaken

51 reacties

 • Joseph

  3 jaar geleden
  Omdat het afhangt van wat er later in Heseveld gebeurt, laat Talis het gas nog even liggen. Nu al kiezen is duur. Straks kun je misschien meeliften.Los daarvan is gasloos sowieso een debiel idee. Compleet irrationeel en veel duurder dan nodig. 
 • Cuijkentje

  3 jaar geleden
  Van het Gas? 10km verderop in Kranenburg en NRW verstrekt de Duitse overheid woningeigenaars subsidies om van de stookolie juist op aardgas over te stappen. Ja, áán het gas!
 • FFF

  3 jaar geleden
  D66 trekt alleen aan de bel. Als er een oplossing moet komen hebben ze geen oplossing. Slappe hap denken nooit mee !!!!!!
 • Tjeu Claase

  3 jaar geleden
  Laat D66 zich maar druk maken om het drugsbeleid in plaats van gasloze woningen in Nijmegen
 • PB12

  3 jaar geleden
  En dan Greenpeace met het nieuwe agrarische beleid stikstof verminderende waarbij driekwart van de veestapel weg moet voor 45 miljard. Ja, die D66 en Groen links adepten hebben genoeg te eten, dus de armoede en honger in de wereld is een ondergeschikt probleem .Bovendien los van de zeer hoge productprijzen die we krijgen, dit beleid heeft in het verleden juist geresulteerd in de huidige manier van produceren. Want dit circulair beleid is gewoon een mooi woord voor Gemengd bedrijf waarvan iedere scholier weet dat hieraan de boeren in het verleden failliet gingen. Theorie zonder praktijkkennis.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen