Sinan Can tijdens een eerdere toespraak.
Volledig scherm
Sinan Can tijdens een eerdere toespraak. © Paul Rapp

Dales-lezing: Sinan Can brengt een ode aan de vrouw

Dales-lezingNIJMEGEN - De Nijmeegse documentairemaker Sinan Can verzorgde vrijdagavond de 22ste Ien Dales-lezing in het stadhuis van Nijmegen. Die wordt elke laatste vrijdag van januari gehouden met artikel 1 uit de grondwet als centraal thema: discriminatie wegens godsdienst, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan. Can bracht in zijn lezing een ode aan de vrouw. 

5 reacties

 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Ik heb zo mijn journalisten en die doen in fit land wel hun onderzoek ten behoeve vaan onze burgers ipv de Arabische wereld
 • Arno

  3 jaar geleden
  Dales haar bijdrage aan Nijmegen wordt zoals altijd schromelijk overtrokken. Ze is slechts even burgemeester van Nijmegen geweest en liet op handelsmissie namens de regio in Japan alles uit haar handel vallen om minister te worden en reisde vervroegd terug. Haar impact op de ontwikkeling van Nijmegen is slechts marginaal geweest, daar verandert betrokkenheid niets aan!
 • Cecile Boer

  3 jaar geleden
  Prachtige ode aan de vrouw en aan de liefde! Dank voor het plaatsen van dit indrukwekkende en bijzondere verhaal van Sinan Can. 
 • FFF

  3 jaar geleden
  Dales had tenminste ballen, (niet mijn burgermeester) maar beter dan de huidige.
 • Jos Klappe

  3 jaar geleden
  Bedankt voor deze mooie ode Sinan! En bedankt Gelderlander dat ik dit als niet-abonnee toch heb mogen lezen!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.