Volledig scherm
PREMIUM
Dansen voor 45+ in Brebl. © Gerard Verschooten

Dansend uit je dak tussen je leeftijdsgenoten van 45+

NIJMEGEN - Als je altijd van uitgaan hebt gehouden, stopt dat niet als je 40 bent. Maar waar moet je naartoe? Het uitgaansleven is vooral gericht op twintigers. Organisaties als 45+ feesten springen daar op in.

Het is half elf en de dansvloer staat behoorlijk vol. De muziek varieert van James Brown tot relaxte house. ‘Feest voor 45+', zo staat het aangekondigd in de uitgaansagenda's. Plaats van handeling is Brebl, een café met feestzalen op het Honigcomplex. Zo te zien hebben de meeste bezoekers het naar hun zin.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.