Volledig scherm
Daphne Deckers. © ANP

Daphne Deckers aan de ‘kutkoffie’ en feest voor Suzan & Freek

Gelderlander bytesKorte updates van onze eigen bn’ers op social media, wie houdt daar niet van? In de rubriek Gelderlander Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts die muzikanten, politici, sporters, modellen en andere bn’ers uit de regio op hun socials zetten.

D66-leider Rob Jetten zat deze week aan de gezonde pastasalade met presentator Splinter Chabot, die voorzitter is van de landelijke JOVD. Behalve een goed gesprek kreeg Jetten daarbij ook nog wat advies: meer met Instagram doen én meer de straat op gaan. 

Voor het Achterhoekse duo Suzan & Freek was donderdagavond een feestje. En dat was niet eens vanwege Duncan Laurence die zich kwalificeerde voor de finale van het Songfestival. Nee, ze gaven een mooi optreden weg in een uitverkocht Doornroosje in Nijmegen. 

Of het een lekker bakje koffie was is onduidelijk. Maar aan de naam te zien, valt dat te betwijfelen. De van oorsprong Nijmeegse presentatrice Daphne Deckers  deelt op Instagram een foto van een wel heel opmerkelijke koffiezaak: Kutkut Coffee. Waar ze het zaakje tegenkwam, is niet bekend. 

Een nieuwe single voor Lisa Lois. De Wageningse zangeres heeft deze week haar nieuwste single gelanceerd, Out of my head.  Zou het een hit gaan worden?

Ze is niet de enige. Ook Joey Hartkamp uit Arnhem heeft een nieuwe single uit, ‘Ik zie 'n pils'. Het is een samenwerking met Trafassi-Man. 

Klaas Jan Huntelaar is trots. En daar heeft de Angerlose Ajax-voetballer alle reden toe. Zijn club klopte in De Vijverberg afgelopen woensdag De Graafschap. 

Hé, wie is dit hieronder? Maak kennis met Rowina Ruysdael. De Nijmeegse feestzanger Ronnie Ruysdael heeft zich blijkbaar uitgeleefd met een Snapchatfilter die onlangs viral is gegaan.

Bloemen voor de Veenendaalse presentator Klaas van Kruistum! Maar waar hij het bosje aan heeft verdiend? Dat laat hij in het midden. Wie ook wel zo'n bosje wil, kan reageren onder zijn bericht. Onder de reacties kiest de presentator iemand die ook echt een bosje krijgt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.