De vlag in top voor basisschool De Boomgaard. Op de foto Jeroen Claassen, directeur van De Boomgaard, Verona Kuijpers van stichting KION en Annabel en Simon, aanstaande leerlingen die wonen in de wijk Woensderskamp.
Volledig scherm
De vlag in top voor basisschool De Boomgaard. Op de foto Jeroen Claassen, directeur van De Boomgaard, Verona Kuijpers van stichting KION en Annabel en Simon, aanstaande leerlingen die wonen in de wijk Woensderskamp. © Tycho Müller

De Boomgaard in Lent: ‘Voorlopig nog klein schooltje in groot gebouw’

NIJMEGEN - Nog even, dan heeft ook de nieuwe woonwijk Woenderskamp in Nijmegen-Lent een eigen basisschool en kinderopvang. Woensdagmiddag werd (in verband met corona bescheiden) feest gevierd, omdat het hoogste punt is bereikt op de bouwlocatie aan de Titiaanstraat/Italiëstraat. 

 1. Fouad vond de 200.000 euro cash in huis nooit, maar Mientje en Mientje moesten het met hun leven bekopen
  PREMIUM
  met video
  9

  Fouad vond de 200.000 euro cash in huis nooit, maar Mientje en Mientje moesten het met hun leven bekopen

  Fouad is de liefde van zijn leven, denkt René Aarts. Onbedoeld haalt hij de moordenaar van zijn moeder binnen de familie. Op 7 februari 2003 vermoordt Fouad op beestachtige wijze de overbuurvrouwen Mientje Aarts (69) en Mientje Bartelen (75) in een arbeiderswoninkje in Nijmegen. Wat bezielde hem? Hoe liep het af? En hoe gaat het met de nabestaanden, twintig jaar na dato?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen