De vlag in top voor basisschool De Boomgaard. Op de foto Jeroen Claassen, directeur van De Boomgaard, Verona Kuijpers van stichting KION en Annabel en Simon, aanstaande leerlingen die wonen in de wijk Woensderskamp.
Volledig scherm
De vlag in top voor basisschool De Boomgaard. Op de foto Jeroen Claassen, directeur van De Boomgaard, Verona Kuijpers van stichting KION en Annabel en Simon, aanstaande leerlingen die wonen in de wijk Woensderskamp. © Tycho Müller

De Boomgaard in Lent: ‘Voorlopig nog klein schooltje in groot gebouw’

NIJMEGEN - Nog even, dan heeft ook de nieuwe woonwijk Woenderskamp in Nijmegen-Lent een eigen basisschool en kinderopvang. Woensdagmiddag werd (in verband met corona bescheiden) feest gevierd, omdat het hoogste punt is bereikt op de bouwlocatie aan de Titiaanstraat/Italiëstraat. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.