Volledig scherm
PREMIUM
© Bert Beelen

De bus tussen Nijmegen en Kleef rijdt voortaan sneller en vaker

NIJMEGEN/ KLEEF - Sneller, vaker én direct naar de Nijmeegse Radboud Universiteit en Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). De Duitse busmaatschappij Niag neemt de buslijn tussen Nijmegen en Kleef flink op de schop. Vanaf aankomende zondag is alles anders.

Lijn SB58, die van Nijmegen via Kranenburg naar Kleef rijdt, gaat tijdens de drukke momenten ieder half uur rijden. Dat zijn op weekdagen tussen 07.00 en 10.00 uur ’s ochtends en tussen 03.00 en 07.00 uur ’s avonds. 

De Radboud Universiteit en HAN worden op het tracé aangesloten, de haltes in Beek komen daarentegen te vervallen. Op die manier wordt de totale reistijd drie minuten korter, belooft het Niag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.