Karin Pijfers van drogisterij De Gaper aan de Lange Hezelstraat stopt ermee.
Volledig scherm
PREMIUM
Karin Pijfers van drogisterij De Gaper aan de Lange Hezelstraat stopt ermee. © Paul Rapp

De Gaper heeft er de energie niet meer voor

NIJMEGEN - Karin Pijfers stopt met De Gaper. Zo'n 23 jaar werkte ze in de natuur-drogisterij aan de Lange Hezelstraat, ruim veertig jaar geleden opgericht door haar vader. Maar de zaak heeft zijn beste tijd gehad. Nu ze de knoop heeft doorgehakt, overheerst opluchting. ,,Het verdriet is geweest. De splinter is er uit", zegt ze.

11 reacties

 • Frits

  3 jaar geleden
  Het placebo-effect kan erg sterk zijn bij sommige mensen inderdaad. En nee, ik heb geen link met big pharma. Ik werk als apotheker bij een klein wetenschappelijk bureau.
 • Frits

  3 jaar geleden
  Ik ben wetenschapper en hecht dus aan bewijs. En water is ook chemisch. Net als zuurstof en alle voedingsstoffen die planten aanmaken. Vreemde gedachten om te denken dat “chemisch” slechter is dan “natuurlijk”.
 • Frits

  3 jaar geleden
  En mijn excuses voor de kolossale dt-fout.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Net zoals er mensen zijn die zich goed en beter voelen bij het geloof in een religie en dan ook meer waarde hechten aan een ruim 2000 jaar oud boek dan aan de feiten van vandaag de dag, zijn er mensen die zich beter menen te voelen bij het geloof in bijv. een flesje met alcohol en plantenextracten of deze of gene kruidenmix. En van die middelen waarvan wel degelijk is vastgesteld dat er een zekere positieve werking is, kun je tegenwoordig betaalbaar terecht bij Apotheek of gewone drogisterij. Laat die mensen, als ze dat zelf willen, zich maar bedonderen.
 • Maxi110

  3 jaar geleden
  Jij hebt zeker aandelen in big pharma! Homeopathische middelen hebben mij meer goed gedaan dan al die giftige troep! 
 1. Is Achterhoekse Forum-Kamerlid Gideon van Meijeren echt zo radicaal? ‘Hij lijkt wel geherprogammeerd’
  PREMIUM
  30

  Is Achterhoek­se Fo­rum-Kamerlid Gideon van Meijeren echt zo radicaal? ‘Hij lijkt wel geherpro­gam­meerd’

  Gideon van Meijeren is in korte tijd vanuit het niets uitgegroeid tot een van de gezichten van Forum voor Democratie. Met extreme uitspraken zorgt hij als Tweede Kamerlid telkens voor ophef. Van de bedachtzame en onopvallende Doetinchemmer die rechten studeerde in Nijmegen, lijkt weinig over. Hoe werd hij zo en gelooft hij zelf wel in zijn complottheorieën? Een profiel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen