Extra politietoezicht in het Nijmeegse Kronenburgerpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Extra politietoezicht in het Nijmeegse Kronenburgerpark. © Paul Rapp

De geest is uit de fles met de coronamaatregelen: waarom maakt Bruls nu ook een draai?

Als je puur naar de besmettingscijfers kijkt, dan zijn de versoepelingen van afgelopen dinsdag al te veel, vindt Hubert Bruls. Toch pleit hij voor nog meer versoepelingen. Hoe kan dat?

15 reacties

 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  Als de salarissen morgen niet meer betaald worden en niets meer ingekocht kan worden, dan is de zorg over de kop. Zodra 100.000'en mensen enthousiast stoppen met de stompzinnige maatregelen en een beetje geholpen worden daarin, dan is het helemaal over; daar doet geen BBB overheid wat aan.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  @Jan Bergmans het is juist andersom, als je alles open gooit gaat de zorg over de kop. Trouwens jij gaat daar helemaal niet over, volgens mij maar goed ook.
 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  De samenleving gaat open per 22 maart. De zwakken en angstige kunnen thuisblijven dan kan de rest weer geld gaan verdienen en regelen dat de zorg over een paar maanden ook nog betaald kan worden.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Maar goed dat Pieter Zeeuw het niet voor het zeggen heeft, vriend Engel meende ook al dat hij de waarheid in pacht had, maar moest ook bakzeil halen. Ik zou zeggen wie denkt Pieter wel niet te zijn, dat hij iedere keer die opruiende praatjes meent te moeten rondstrooien.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Wie denkt Mattie wel niet te zijn om andere mensen al bijna meer dan een jaar stevig te beperken in de vrijheid en velen zelfs financieel de das om te doen? Mensen bepalen zelf wel welk risico ze wel of niet willen lopen, ben je bang? blijft thuis!
 1. Heel Dukenburg aan warmtenet voor één tarief: Gasloos worden moet haalbaar en betaalbaar zijn
  PREMIUM
  7

  Heel Dukenburg aan warmtenet voor één tarief: Gasloos worden moet haalbaar en betaalbaar zijn

  NIJMEGEN - Als het warmtenet vanuit de Weurtse afvalverwerker ARN wordt doorgetrokken, zijn de bewoners van Zwanenveld en het noordelijke deel van Lankforst als eerste aan de beurt om ‘van het gas af te gaan’. Uiteindelijk komt de warmte-energie beschikbaar voor heel Dukenburg en gaan alle inwoners hetzelfde tarief betalen. Niemand zal echter verplicht worden om over te stappen van gas naar warmte.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

 2. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

Nijmegen e.o.