Volledig scherm
PREMIUM
Antoinette en Henk Maassen in hun kiosk aan de Graafseweg in Nijmegen. © Bert Beelen

De kiosk loslaten na 37 jaar, dat is moeilijk

NIJMEGEN - Vier jaar stond de witte kiosk aan de Graafseweg in Nijmegen te koop. Nu is er een nieuwe eigenaar. Na 37 jaar kunnen Henk (72) en Antoinette (70) Maassen eindelijk met pensioen. 

Het makelaarsbordje Te Koop hangt nog steeds aan de witte kiosk, tot volgende week dinsdag. Want de kiosk aan de Graafseweg in Nijmegen is verkocht. Eindelijk, na vier jaar. Niet dat er geen belangstelling voor was.

Liefhebbers genoeg, nog steeds. De een wilde er een nagelstudio van maken, de ander een theehuis, een derde een nachtwinkel. Maar niet alles mag en kan op deze locatie in een woonbuurt, pal aan de belangrijkste toegangsweg naar de stad. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Koning van de Brabantse onderwereld‘ opgepakt, grote actie bij woonwagenkamp

    ‘Koning van de Brabantse onderwe­reld‘ opgepakt, grote actie bij woonwagen­kamp

    OSS - De Osse crimineel Martien R. (48) en zijn zoon Anton (26) zijn woensdag opgepakt bij een politieactie in Oss. Dat bevestigt zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers. In totaal zijn er drie mensen aangehouden. Zij worden verdacht van drugshandel op grote schaal, ernstig geweld, intimidatie, het lidmaatschap van een criminele organisatie en het bezit van vuurwapens. Waaronder een schietpartij op de A73 bij Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.