De knikkerbanen van Jelle uit Nijmegen zijn overal gewild, zelfs in China

videoNIJMEGEN - Jelle Bakker(35) uit Nijmegen bouwt de meest fantastische knikkerbanen die een mens kan bedenken. Uit de hele wereld krijgt hij verzoekjes om banen te bouwen, tot aan China toe.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Einde voor iconisch Kolpinghuis: herinnering aan carnavalsfeesten en gigs André Hazes en Pink Floyd blijft
  PREMIUM

  Einde voor iconisch Kolping­huis: herinne­ring aan carnavals­fees­ten en gigs André Hazes en Pink Floyd blijft

  NIJMEGEN - Nog één bijeenkomst van de Vrijwilligerscentrale die met een clubje van tien, vijftien mensen komt vergaderen en dan is het gebeurd. René Saleming stopt als manager van het Kolpinghuis. Na 48 jaar. En met hem valt alles om - het is het einde van het Kolpinghuis in Nijmegen, oorspronkelijk het verenigingsgebouw van de Kolpingvereniging maar een gebouw dat zoveel meer was.
 2. Jonge moeder Zuleyka uit Cuijk strijdt voor ‘onze’ kinderen na heroprichting pedopartij: ‘Ik vind dit niet normaal’
  PREMIUM

  Jonge moeder Zuleyka uit Cuijk strijdt voor ‘onze’ kinderen na heroprich­ting pedopartij: ‘Ik vind dit niet normaal’

  CUIJK / NIJMEGEN - Ze is in de regio Nijmegen een van de aanjagers van een nieuwe landelijke beweging, Save our Children geheten. Zondag stond Zuleyka van Hoorn uit Cuijk, met tientallen medestanders, op Plein 1944 in Nijmegen actie te voeren voor de rechten van ‘onze’ kinderen. De 29-jarige Cuijkse is zelf moeder van een zoontje van 6 en een dochtertje van 4.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.