Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

De priester die de grenzen verkende: ‘Ik heb jongens gestreeld. Dat was niet goed’

NIJMEGEN - Ex-priester Jan van K. zat de afgelopen 4,5 jaar in een Nijmeegse tbs-kliniek voor het aanranden van een 12-jarige jongen. Hoewel hij ontkent en géén behandeling onderging, komt hij vrij. Hoe kan dat?

7 reacties

 • Hagen

  4 jaar geleden
  Iedereen mag van alles roepen, en mijn statement? Ik ga ze ook nog aanklagen want ik was een heel mooie jongen maar die anderen mochten allemaal mee.
 • TJa

  4 jaar geleden
  Grensverkennend.. donder toch op man!! En dat jullie "DG" zoveel woorden aan hem vuil maken kan ik ook niet begrijpen...
 • Bibi

  4 jaar geleden
  Dit is dan de zoveelste sexdeliquent die zichzelf voorhoud dat hij "niks ergs" heeft gedaan. Totaal geen invoelingsvermogen naar de slachtoffers toe. Bah!! Just another pervert! .
 • ARRA

  4 jaar geleden
  "Ik heb jongens gestreeld op plekken waar ik uit de buurt had moeten blijven." In een ongelijkwaardige relatie is dit geen grensverkennend gedrag maar grensoverschrijdend gedrag ook al ben je nog zo aardig. Vele slachtoffers hebben geen aangifte hiervan gedaan. Het wil niet zeggen, dat het ongeoorloofde gedrag niet heeft plaatsgevonden. Menige dader van ongewenste intimiteiten vertoont gebrek aan inzicht wat de gevolgen hiervan zijn voor slachtoffers en zijn bovendien goed in het eigen straatje schoonvegen. M.a.w. het eigen gedrag goed praten.   
 • A.M. Aarts

  4 jaar geleden
  Dat deze veroordeelde zoveel ruimte krijt om zijn gestoorde visie op water gebeurd is door zijn toedoen te mogen vertellen stoort mij in hoge mate. Vooral omdat het alleen maar zijn verhaal is met zo ongeveer 0,0 compassie voor zijn slachtoffers en al helemaal geen commentaar dat nog eens heel duidelijk zou hebben gemaakt dat deze gestoorde ook dito opvattingen huldigt.Nu lijkt het helemaal alsof de redactie het met deze gestoorde nog eens is ook!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen