De RAGweek: Taart in je smoel voor het goede doel

videoNIJMEGEN - De taart vliegt vandaag over het Nijmeegse Erasmusplein. Het is de plek waar de RAGweek wordt geopend, een week waarin studenten geld ophalen voor het goede doel. Luuk van den Reek is zelfverkozen slachtoffer. Voor twee euro krijgt hij graag een stuk taart in zijn gezicht. ,,Deze is wel lekker”, zegt de student terwijl er een hele taart in zijn gezicht wordt geduwd.

9 reacties

 • Danna

  2 jaar geleden
  Het lijkt me geen goed idee om daklozen taarten voor te schotelen die over de datum zijn
 • Bndnstd

  2 jaar geleden
  Smakeloos, schaam je.
 • Ctje

  2 jaar geleden
  Dominique,Banketbakkers hadden ook de goede taarten die niet meer verkocht zouden worden weggeven aan goede doelen, opvangcentra voor daklozen e.d.  De actie en uw reactie zijn niet goed doordacht.
 • Ctje

  2 jaar geleden
  zelf mocht ik nooit eten weggooien omdat anderen in de wereld het slecht hadden en nog steeds,  wil je een goed doel helpen, dan moet je ook een goed voorbeeld geven.    Dit is gewoon "not done".  Daarnaast, studenten die staken vanwege klimaatgebeuren verkwisten nu naast het goede voedsel ook nog eens plastic (zie foto's).Echt goed bezig hoor....  NOT!
 • Dominique

  2 jaar geleden
  Niet bijster goed doordacht... wij hebben baknketbakkers benaderd om de taarten die ze normaal gesproken weg zouden moeten gooien nog even te bewaren om te gebruiken om geld op te halen voor een goed doel! Als je het mij vraagt, is dit super doordacht!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Nijmegen e.o.