Volledig scherm
PREMIUM
Het Drakenbootfestival in de Spiegelwaal bij Nijmegen. © David van Haren

De Spiegelwaal komt steeds meer tot leven

NIJMEGEN - De Spiegelwaal is een aanwinst voor de stad die steeds meer tot leven komt. Meerdere organisatoren van evenementen hebben dit seizoen de charme en de mogelijkheden van deze nevengeul ontdekt. Maar het einde van de groei is nog lang niet in zicht.

De Spiegelwaal blijkt zich te lenen voor tal van activiteiten. Deze maand was het al vier keer raak. Op 2 september werden gelijktijdig het festival Flowlands en het Drakenbootfestival in en rond de Spiegelwaal gehouden. 9 september was het water het decor voor de Swim to Fight Cancer, afgelopen weekend doken deelnemers aan de triatlon het water in.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.