Het Latin-veld van Marloes en Henri, hier nog in volle glorie tijdens een eerdere editie van de Vierdaagse feesten
Volledig scherm
PREMIUM
Het Latin-veld van Marloes en Henri, hier nog in volle glorie tijdens een eerdere editie van de Vierdaagse feesten © Hennis Latin Stage

De Vierdaagsefeesten herrijzen, maar voor het Latin Stage valt definitief het doek: ‘Slaap er al weken slecht van’

NIJMEGEN - Er werd salsa gedanst op Cubaanse muziek en het was een van de meest multiculturele plekken van de Vierdaagse. Toch keert het Latin-pleintje tijdens de Vierdaagsefeesten definitief niet meer terug. ,,Het gaat ons aan het hart, maar we kregen het gewoon niet meer spits.”

8 reacties

 • Riana Haaren

  5 maanden geleden
  @HarryNak, Niemand verplicht u om in het centrum van Nijmegen te wonen. Als u een hekel heeft aan evenementen en drukte, dan staat het u vrij om elders te gaan wonen.
 • gregor vink

  5 maanden geleden
  Uberhaupt de vierdaagse is niet meer van deze tijd de lopers laten sporen van vervuiling achter ,langs de route wordt overal in de bosjes geplast en gepoepd,overal ligt plastic en papier.
 • J Van Gend

  6 maanden geleden
  Matrix zal het wel innemen en commerciële uitbaten en er een hek omheen gooien.
 • leo Smits

  6 maanden geleden
  Blij ook ,alle parken gaan naar de klote zo.
 • Harry Nak

  6 maanden geleden
  Aangezien de vierdaagse allang niet meer kleinschalig is maar is verworden tot een volle week ellende voor de centrumbewoners stel ik voor dat ze heel heel heel erg kleinschalig worden. Anderhalf miljoen zuipende en vretende bezoekers in een week tijd in het stadscentrum van een middelgrote stad waarvan duizenden stadsbewoners het leven weer een week volledig vergald wordt. Allemaal dankzij de commercie en geld geld geld verdienen. De allergrootste festivals zijn kleiner en buiten een stad!!!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen