Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

De wereld gaat stuk aan arrogante leiders

sinan ontmoetJournalist Sinan Can uit Nijmegen komt overal. Hij doet boodschappen in zijn stad, treint voor zijn werk naar Hilversum en reist over de hele wereld. Onderweg ontmoet hij mensen. Deze week schrijft hij over José María Aznar, de oud-premier van Spanje.

Het was voor een interview voor de Turkse CNN dat ik de toenmalige Spaanse premier Aznar ontmoette. Hij werd geïnterviewd door een journalist, ik was diens assistent en mocht er aanwezig zijn.

Ik vond Aznar een chagrijnige man. Hij was ook heel onvriendelijk naar de crew, wilde per se in het Spaans geïnterviewd worden en in het reclameblok was hij van plan op te stappen. Hij maakte het interview wel af, maar zonder te groeten of een hand te geven verdween hij.

  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.