In een bedrijfspand van Korendal Trucks in Nijmegen woedde vannacht een grote uitslaande brand. Op het terrein werden twee trailers met hennepkwekerijen ontdekt. Later werden op het terrein aan de andere kant van de verwoeste loods nog twee trucks bedoeld voor de productie van wiet ontdekt: één ingericht als knipruimte, de ander vol hennepafval.
Volledig scherm
PREMIUM
In een bedrijfspand van Korendal Trucks in Nijmegen woedde vannacht een grote uitslaande brand. Op het terrein werden twee trailers met hennepkwekerijen ontdekt. Later werden op het terrein aan de andere kant van de verwoeste loods nog twee trucks bedoeld voor de productie van wiet ontdekt: één ingericht als knipruimte, de ander vol hennepafval. © Paul Rapp

De wilde kant van Westkanaaldijk: 'hier kan je drugs goed verbergen’

NIJMEGEN/WEURT - Brandstichting en drugsproductie. Het is telkens raak op bedrijventerrein Westkanaaldijk. De politieman: ,,Op een industrieterrein kan je drugs goed verbergen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.