Een wolf op de Veluwe bij een elektrisch raster.
Volledig scherm
PREMIUM
Een wolf op de Veluwe bij een elektrisch raster. © Zoogdiervereniging

De wolf is welkom, maar hoe houd je dat zo? ‘Speciale begeleiders en les aan kinderen’

NIJMEGEN - Speciale begeleiders die dierhouders en dorpsinwoners informeren over de wolf. En kinderen die al op jonge leeftijd op school uitleg krijgen over het dier en alle bijkomende beschermingsmaatregelen.

36 reacties

 • Jules Vismale

  8 maanden geleden
  Altijd worden kinderen als excuus gebruikt om wolven een slechte naam te bezorgen en dit land is al veel te vol met 17 miljoen mensen die elkaar teveel schade berokkenen!
 • Scepticus

  8 maanden geleden
  Ja want voor u is een schaap ook maar een gebruiksvoorwerp.... Misschien er aan gedacht dat je als veehouder niet alleen maar wandelende geldzakjes ziet lopen en iets meer gevoel bij beesten hebt?
 • Jules Vismale

  9 maanden geleden
  Veel kinderen kunnen in Nederland zelfs niet eens meer buiten spelen omdat ze alles hier zo hebben volgebouwd dat kinderen zo gemakkelijk onder auto's kunnen belanden! Daarbij zitten kinderen meer achter smartfones en iPads dan dat ze gezellig boomhutten kunnen bouwen.
 • Fred

  9 maanden geleden
  De wolf en andere wilde dieren zijn prachtig in de natuur. Maar op de grens van natuur en onze gecultiveerde leefomgeving gaat het mis. De natuur is niet te cultiveren tenzij in de dierentuin. In de natuur geldt het recht van de sterkste en als wij de wolf zijn gang laten gaan, is het hek van de dam. 
 • Fred

  9 maanden geleden
  Voorkomen is beter dan genezen. Tegenhouden die wolvenbendes. 
 1. Toch geen Zevenheuvelenloop in voorjaar: voor het eerst sinds 1984 geen Nijmeegse hardloopklassieker
  PREMIUM

  Toch geen Zevenheuve­len­loop in voorjaar: voor het eerst sinds 1984 geen Nijmeegse hardloop­klas­sie­ker

  NIJMEGEN - Er komt geen (uitgestelde) Zevenheuvelenloop 2020 in dit voorjaar. Omdat het vanwege de coronacrisis nog steeds niet is toegestaan evenementen te houden, heeft de organisatie deze week moeten besluiten de 37ste editie helemaal af te gelasten. Het is voor het eerst sinds 1984, toen de eerste Zevenheuvelenloop werd gehouden, dat de Nijmeegse hardloopklassieker niet doorgaat.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark

Nijmegen e.o.