Navarone, gewoonlijk een vaste gast op de Vierdaagsefeesten, houdt in juli een eigen Zesdaagse: een concertreeks voor klein publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Navarone, gewoonlijk een vaste gast op de Vierdaagsefeesten, houdt in juli een eigen Zesdaagse: een concertreeks voor klein publiek. © pr

De Zesdaagse van Navarone: ‘We hebben het podium gemist’

NIJMEGEN - Twaalf keer spelen in zes dagen. Rockband Navarone uit Nijmegen en Wijchen doet het vanaf vrijdag. Uit liefde voor de muziek. ‘Zakelijk gezien schiet dit natuurlijk niet op.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jongere met beperking leert beter in echte wereld dan in schoolbanken: ‘Ze nemen zelf de regie’
    PREMIUM

    Jongere met beperking leert beter in echte wereld dan in schoolban­ken: ‘Ze nemen zelf de regie’

    NIJMEGEN / CUIJK - In Nijmegen begint komend schooljaar een nieuwe vorm van onderwijs voor jongeren met een verstandelijke beperking. Ze zitten niet langer de hele week in de schoolbanken, maar leren middenin de stad, in de Hertogstraat, vaardigheden aan die ze nodig hebben als ze aan het werk gaan. ,,We maken ze wereldwijs in de échte wereld", zegt bedenker Jos Kersten, directeur van de Talita Koemi School in Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.