Ritalin.
Volledig scherm
PREMIUM
Ritalin. © Floris Lok

Dealers verdienen goed geld door illegale handel in Ritalin: ‘Het is makkelijk verdienen’

NIJMEGEN/WAGENINGEN - Een drukke tentamenperiode doorkomen door ritalin te slikken. Steeds meer studenten gebruiken de pillen om zich beter te kunnen concentreren tijdens het studeren. De meesten krijgen de pillen echter niet voorgeschreven door een dokter. 

34 reacties

 • Strik

  2 jaar geleden
  Oh my gaaawwwd, t is al zo superzwaar om student te zijn. Het is letterlijk superhard werken en dan ook nog zuipen en ballonnetjes leeglurken...ga er maar aan aanstaan
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Welkom bij het Nederlandse schoolsysteem, waar je bij wijze van spreken al als embryo je schoolkeuzes en latere carriere moet bepalen. 
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Die partij heeft hun kiezers al in de schulden geholpen, ze ook nog eens aan de drugs helpen kan daar dan vast ook wel bij. ;-)
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Blijkbaar zijn er mensen die vinden dat studenten, die straks mogelijk wel over leven en dood moeten beschikken, onvoldoende intelligent zijn om zelf te bepalen of ze wel of geen peppilletje kunnen nemen. En om nu net de mensen die die pillen zelf wel willen betalen van ondermijning te beschuldigen heeft wel iets. 
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  Best lullig dan dat je er na 2 jaar pas achter moet komen dat het dat niet gaat worden.Zonde van tijd en geld.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.